NEJLEPŠÍ ZPĚVNÍK CZ PÍSNÍ U NÁS PRO VŠECHNY

Zápisy písní na CZHITY.CZ jsou všem dostupné zdarma a mezi jejich unikátní vlastnosti patří harmonie zapsaná od začátku do konce písně a ve všech transpozicích nebo detailní a přehledné zobrazení použitých akordů a doporučený prstoklad.

POKROČILÉ FUNKCE V RÁMCI PŘEDPLATNÉHO

Mnohem pohodlnější je ale využít prémiových služeb CZHITY.cz, protože pak si můžete záznamy písní vytisknout v různých podobách. Mezi prémiové služby patří možnost stáhnout a vytisknout si píseň ve formátu *.pdf - buď jako text s akordy, nebo u vybraných písní v podobě not v jakékoli tónině. Pro mnohé muzikanty mohou být zajímavou položkou prémiové sekce i bicí stopy v *.mp3 formátu, které nahrazují bubeníka a zároveň představují váš osobní metronom.

Všechny hlavní funkce CZHITY.cz si můžete vyzkoušet zdarma na adrese www.czhity.cz, o výhodách placeného prémiového přístupu pro kolektivy a jednotlivé uživatele se více dozvíte na této stránce: www.czhity.cz/predplatne

DĚKUJEME ZA POZORNOST A BUDEME RÁDI, KDYŽ NÁM NA E-MAIL INFO@CZHITY.CZ DÁTE VĚDĚT, CO SE VÁM LÍBÍ, CO VÁM ZDE CHYBÍ, A CO BYCHOM MĚLI ZLEPŠIT.